Hamar Talentcup 2018 - G2003

Postet av Førde IL - Fotball den 18. Sep 2018

Helga 15-16 september deltok Førde sitt G15 lag på Hamar Talentcup. Med innledande puljespel laurdag og sluttspel sundag. Laurdagen blei dessverre veldig amputert då 1 lag trakk seg fredag, og når laget var klar til kamp kl 0800 sundag møtte ikkje motstander opp. Dermed stod vi igjen med Førde og Hamkam 2 i puljespel. Det gjennomført en treningskamp mot Hamkam 2 som Førde vant 2-0, men i tellande kamp ble det 2-2. Hamkamp 2 ble trekt som puljevinnar, men begge gjekk til A-sluttspel.


I kvartfinalen spelt Førde sin klart beste kamp i turneringa mot Borgen og vant 5-1. Dermed klar for semifinale der Førde sleit med å få tak på Røa, og Røa leia 2-1 heilt til det 1 minutt igjen av kampen. Då fant endeleg Førde nettmaskene og kampen enda 2-2, og dermed klart for staffesparkkonkurranse. Her var til slutt marginane på Førde sin side og vi vant kampen 4-3 på straffe.


Dermed klar for finale mot Holmen. Tette kampar og kun to timer mellom semifinale og finale, så mange slitne bein. Førde tok tidleg leiing i finalen, men kampen enda til slutt 1-1. I semifinalen var Førde heldig som fekk seier, men i finalen hadde dei fortjent å vinne etter ordinær tid. I straffesparkkonkurransen vart det denne gongen motstander Holmen som hadde marginane på sin side. Det ble tap 4-3  på staffe, og 2 plass i Hamar Cup.


Det er lov å være skuffa etter å ha tapt finalen med knappast mogleg margin, men gutane rista det fort av seg. OG totalt sett er dei godt fornøgd med Hamar Cup 2018.




Fotballakademiet Hausten 2018

Postet av Førde IL - Fotball den 12. Sep 2018


 

                                                                                                          Generalsponsor

Åsen & Øvrelid Fotballakademiet haust 2018


Førde IL Fotball startar opp Åsen & Øvrelid Fotballakademiet etter haustferien – nærare bestemt den 17.oktober.

Åsen & Øvrelid Fotballakademiet  er laga for deg som vil trene meir og ta eit steg på vegen for å bli god på ferdigheter som føring/finter, ballkontroll, medtak, pasningar, ballkontroll i luft og skåringstrening. Øving og  masse god terping mot ulik motstand og i ulike spelformer skal til for å kome eit stykke på vegen..

NB! Tilbodet er for gutar og jenter fødd i 2005 - 2009. Oppstart som nemnd 17.oktober og avsluttar 14.desember - totalt 18 økter - Onsdag og fredag 15.00 – 16.00

Pris pr deltakar er kr.1500,- inkludert treningsgensar.

Ved sidan av tekniske og taktiske ferdigheiter vil vi i øktene legge vekt på «tilstedeværelse» og punktlegheit.

Ønskjer du å delta på Åsen & Øvrelid Fotballakademiet så meld deg på til:

 Bjørn Totland:  bjorn@forde-fotball.no 

Frist for påmelding er søndag 7.oktober. 

I påmeldinga treng vi fylgjande  kontaktinfo:

Namn og alder på utøvar,  e-post og telefon til føresette samt storleik på gensar


Velkomen til lærerike økter

Bjørn Totland