Rapport frå Selje Cup

Postet av Geir Vindheim den 17. Jun 2018

To av laga som deltok på Selje Cup har sendt ein liten rapport frå helga. Dette er J12 Førde 4 og G12 Førde 6.

Denne helgen har Førde 4 jenter 12 vært på Seljecup. Vi var superheldige og fikk ikke bare et flott klasserom på skolen – vi fikk også guttelaget vårt som naboer. 

Første kamp var mot veldig store Spjelkavikspillere grytidlig lørdag morgen, denne tapte vi 3-1. Neste kamp var mot Askvoll Holmedal som vi også spiller mot i serien – her ble det seier 4-1. To morgenkamper var unnagjort og vi skulle ikke ha kamp igjen før utpå kvelden. Det ble bading på stranda, lek i ballbinga og samvær med Slåttenjentene og guttene fra naborommet. Grillmat til middag før siste kamp mot Gurskøy. Det ble en jevn kamp der vi hadde flest sjanser og vant fortjent 3-1. Etter kampen var det ned igjen på stranda før jentene gjorde seg klare for disco. I hele 5 minutter var Førde 4 på disco…. De kunne melde om at det var dritkjedelig, alle sto jo bare og hoppet opp og ned. Så da var det av med pynteklær og på med umbroshorts og t-shirts og rett i ballbinga resten av kvelden.

Søndag morgen er det 2 kamper, først mot Ørsta. Den er jevnspilt og selv om vi har mange flere sjanser enn dem ender kampen 2-2. Siste kamp var mot Heia – denne var en thriller av en kamp og vi taper knepent 3-2.

Etter premieutdeling rekker vi å heie på Slåttenjentene og guttene våre før vi pakker bilene og reiser hjem igjen.  

Jentene,  trenar, foreldre og søsken har hatt noen kjempefine dager i Selje.  

Gutane som jentene fekk som nabo G12 Førde 6 har også hatt flott dager i Selje. Dei første kampane var det litt stang ut, men dei avslutta med stil og vant den siste kampen mot Ørsta. Gutane har storkosa seg. Her er var det Vinn og tap med same sinn. Dei anbefaler fleire lag frå Førde å vere med til neste år. Selje Cup er ein godt arrangert cup, der alt ligg i gåavstand.

Cup er superkjekt. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.